Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


     Όλοι εσείς, οι άνθρωποι που αναζητάτε την επαφή με τη φύση, τον αθλητισμό και την περιπέτεια, είστε η δική μας παρέα. Έχετε κουραστεί από την καθημερινότητα των πόλεων και του σύγχρονου τρόπου ζωής και διψάτε για αυθεντικές εμπειρίες. Εσείς, λοιπόν μας ωθείτε να ανακαλύψουμε νέα μονοπάτια, να διασχίσουμε άγνωστα φαράγγια, να ποδηλατίσουμε σε νέες διαδρομές και με όλα αυτά να δημιουργούμε καινούργια προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας.







Easy day
 Ημερήσιο πρόγραμμα με διάφορες δραστηριότητες. Ιδανικό για αρχάριους που θέλουν να πάρουν μια μικρή γεύση από πολλά αθλήματα(τοξοβολία, flying fox, στίβος περιπέτειας κ.α.).
                                 












MTB day
 Mountain bike σε δασικούς δρόμους και μονοπάτια. Ιδανικό για να γνωρίσετε εσείς και η παρέα σας τις ομορφιές της ελληνικής φύσης. Ο απαραίτητος εξοπλισμός παρέχεται (ποδήλατα, κράνη).








Trek & fun
Μικρή πεζοπορία στο δάσος με τη μορφή παιχνιδιού. Γίνεται μάθημα προσανατολισμού και η παρέα αναζητά την πορεία της.

     

Κυνήγι Θησαυρού
Η παρέα χωρίζεται σε δυο ομάδες. Η κάθε ομάδα πρέπει να λύσει γρίφους και να δοκιμαστεί σε αθλητικές δραστηριότητες για να φτάσει στο θησαυρό. 
                                      


Canyon fun
Ιδανικό για καλοκαιρινούς μήνες. Αφήστε τις πολύβουες παραλίες και τη ζέστη και δροσιστείτε σε καταρράκτες. Μικρή πεζοπορία, ραπέλ σε καταρράκτες και πολλές βουτιές σε κρυστάλλινες λίμνες.


     

Ski day 
Μάθημα ορειβατικού σκι για να μπορείτε να απολαύσετε αυτό το υπέροχο σπορ σε οποιοδήποτε βουνό, ακόμα και μακριά από τα χιονοδρομικά κέντρα.. Όσοι είναι μέτριοι ή καλοί σκιέρ μπορούν να ανταπεξέλθουν. Οι αρχάριοι θα πρέπει πρώτα να παρακολουθήσουν μάθημα σκι κατάβασης. 


     






Pro day
 

Για όσους έχουν είδη εμπειρίες στα αθλήματα βουνού και αναζητούν κάτι δύσκολο. Mountain bike σε μονοπάτια, αναρρίχηση, ραπέλ κ.α. 










For you 
Διαλέξτε παιχνίδια και αθλήματα από την κατηγορία «Δράσεις». Εμείς θα σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα ειδικά για εσάς και την παρέα σας με στόχο ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο στη φύση.






Ζητείστε μας να σας στείλουμε με e-mail ένα από τα παραπάνω προγράμματα (αναλυτική περιγραφή) ή επιλέξτε ένα έτοιμο πρόγραμμα από την κατηγορία «Προτάσεις».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου